To že nemáte lajky, neznamená, že vás nesledujú

“Je to strašné nikto mi nedáva lajky. To prečo? To sa nikomu nepáčia moje príspevky? Čo budem robiť?” Možno takto podobne prebieha občas rozhovor vo vašej hlave. Bola by som radšej keby to tak nebolo. 

Dosť bolo nezmyselnej ľútosti.

Ľútosť ešte nikomu nepomohla k úspechu.

Niektorí ľudia merajú svoju obľúbenosť a úspech počtom lajkov. Ja si myslím, že to nie je správna možnosť. Merať to predsa smiete úplne inak. Presvedčivejšie. Počtom obchodov, počtom pomoci zákazníkom, …

Lajky a tajomstvo

Poviem vám tajomstvo. Sľúbte mi, že to nikomu nepoviete.  Je to vážne tajné. Takže psssst!  🙂

To, že vám niekto nedá lajk, neznamená, že vás nesleduje na sociálnych sieťach.

lajky sociálne siete

Ľudia sa pozerajú. Listujú a čítajú. Niekedy sa, z pre mňa nepochopiteľných dôvodov, obávajú vyjadriť k téme. Možno si len smiete počkať. Na veľa lajkov. A aj bez nich viete spraviť svoj blog, biznis alebo čokoľvek úspešné. Vašu skvelú náladu z krásneho projektu neovplyvní počet lajkov. 

Priznávam dobrovoľne aj mňa poteší mega počet zhliadnutí príspevkov a pár likov. Poteší ma hlavne,  keď je tých lajkov viac ako pár. Niekoľko diesiatok párov.

Lajky sú síce super a aj tak nedovoľte aby vás ovplyvňovali za cestou vášho úspechu. Lajky prídu aj časom. Vtiahni do deja svojho projektu svojich potenciálnych klientov. 

Layer 1