Max 5 instagram profilov na jedno zariadenie

O sociálnej sieti Instagram som už písala. Už viete ako si zaregistrovať účet. Viete ako zadávať a načo sú hashtagy. Teraz sa pozrieme ako je to, keď potrebujete mať viac účtov na jednom zariadení.

Koľko účtov môžem mať?

Toľko koľko potrebujete. Problém nastáva až vtedy, keď ich chcete mať na jednom zariadení. Tam ich môžete mať žiaľ maximálne 5ks. Toto je jedno z pravidiel Instagram siete. Ak spravujete aj účty svojich klientov potrebujete viac zariadení. Komu by sa chcelo stále prihlasovať a odhlasovať len kôli tomu aby ste mohli vložiť príspevok? Mne teda nie. 

Spravujem aj účty klientov. Mám to vyriešené takto: Mám našťastie 2 telefóny a zatiaľ to stačí!

instagram profils

Ako prepínať profily na zariadení?

Nahodené profily je možné medzi sebou jednoducho preklikávať. V počítačovom svete funguje nepísané pravidlo: VŽDY! a toto mi smiete veriť! vždy sú minimálne 2 možnosti ako je možné niečo vykonať.

V hornej časti si vyberiete profil, cez ktorý chcete pridať príspevok.
Alebo jednoducho zadajte príspevok a pred jeho uverejnením sa rozhodnete prostredníctom, ktorého profilu vyrazí do sveta internetu.

Je to veľmi jednoduché! Verím, že to zvládnete! A ak by ste si s tým náhodou nevedeli rady, tak mi smelo napíšte. Kontak nájdete v sekcii To je ona.

Layer 1