Tip ako mať krajšie písmo na Instagram profile

Pri tom, čo robím spravujem aj účty klientov na niektorých sociálnych sieťach. Spadá to do špeciálnych požiadaviek ku tvorbe webstránok. Vtedy si doslova musím všímať aj iné ako technické veci na sociálnych sieťach. Veď niekto kto predáva kozmetiku a zaoberá sa krásou, chce mať krásny aj profil a samozrejme funkčný. 

Jedna z mojich klientiek chcela mať písané písmo v profile pod fotkou tak ako to má veľa Instagramových profilov. Pre mňa sú tieto veci veľmi intuitívne a ak nie pomôže surfovanie po nete. Nie každý ma na to však čas alebo nevie čo má hľadať. Je dôležité vedieť správne sa pýtať aj “uja Googla”. 
Pre tých čo nemáte čas ani chuť hľadať je tu tento jednoduchý, krátky stručný návod ako na to.

Je to skutočne veľmi jenoduché, keď dodržíte pár pravidiel.

Pravidlá:

  • zabudnite na diakritiku
  • navštívte konkrétnu stránku
  • vyberte si písmo aké sa vám páči
  • dva kliky a máte krásny profil

Ako na to:

  1. Poďte na túto stránku 
  2. Napíšte tam čo chcete a hlavne píšte to BEZ diakritiky. Žiadne dl’žne a mäkčene. Pri určitých typoch písma to robí šarapatu.
  3. Skopírujte si jednoduchým podržaním prsta (predpokladnám, že ste teraz na mobile alebo tablete) text vo vami zvolenom písme. 
  4. Prejdite na svoj Instagramový účet do profilu a tam dajte upravi profil. Vložte si podržaním prsta čo máte nakopírované. Dajte uložiť.
  5. HOTOVO!

A vo finále na vašom Instagram profile to môže vyzerať napríklad aj takto 🙂

 

Keď budete mať na mňa nejaké otázky, nech sa páči som k dispozícii na emaili, IG alebo FB profile. Čo vám viac vyhovuje. 

Layer 1