3 možnosti ako pozvať prateľov na vašu fanpage na Facebooku

Myslím, že to smiem povedať takto: Mám šťastie, že mám zvedavých klientov. A presne takto vznikol aj tento článok. Ponúkam vám 3 možnosti ako pozvať priateľov a ľudí na vašu fanpage na Facebooku.

Keď už máte rozkliknutú fanpage …

1 možnosť:

Na začiatku vidíte svoju FANPAGE. Pod hlavným obrázkom (alebo videom) sú možnosti: “Páči sa mi to”, “Sledované”, “Zdielať” a “…”

Tieto “…” tri bodky sú dôležité. Kliknite tam!

Pod “…” tromi bodkami nájdete veľa možností a medzi nimi aj DÔLEŽITÉ – POZVAŤ PRIATEĽOV. Sem klinite a môžete íst na TO!

Zobrazí sa vám ďalšia ponuka kde už len “zaklikáte” vpravo svojich priateľov, ktorých chcete pozvať na svoju Fanpage. Dole vľavo je tlačidlo “Send Invites”. (po slovensky – poslať pozvanie) A je TO!

2 možnosť:

Začíname na rovnakej úvodnej obrazovke ako pri možnosti 1. Akurát si budeme všímať menu vľavo. Zaujíma nás menu KOMUNITA. Na obrázku vyznačené v krúžku.

Kliknite na to a pôjdeme ďalej. Teraz je dobré si všimnúť čo sa nám zmenilo na pravej strane. Je to opäť vyznačené.

Teraz môžete kliknúť na POZVAŤ pri jednotlivých priateľoch alebo rovno dať ZOBRAZIŤ VŠETKÝCH PRIATEĽOV a uvidíte už známy obrázok z možností 1.

Už len zopakujete postup z možnosti 1.

 

3 možnosť:

Rovnaká štartovacia pozícia ako pri prvej a druhej možnosti. Opäť je však dobré všímať si niečo iné. Tentokrát je to menu pod hlavným obrázkom. Zaujíma nás ZDIEĽAŤ. Je to trochu iné ako prvé dve možnosti. Teraz nebudeme pozývať našich priateľov. Môžeme pozvať aj úplne nám neznámych ľudí. Kliknite na ZDIEĽAŤ.

Tu si môžete vybrať ako budete zdieľať svoju FANPAGE. Napíšte krásny sprievodný text pre ľudí ako ich chcete osloviť . V malom okienku hore vyberiete najlepšie možnosti pre vás.

Vyberať môžete z nasledovných možností.

Keď to budete mať tip-top, tak ako sa to páči vám tak stačí dať UVEREJNIŤ. 

Ste skvelý! Zvládli ste to! 🙂

Layer 1