Poriadne roztočené koleso sa môže ťažšie brzdiť

Prúdenie (flow). Možno ste už niekedy počuli o tomto kúzelnom slovíčku. Dostaňte sa do flow a je to vybavené. Diplomovku som napísala za jedinú noc. Tlačil ma čas? Bol to stres? Nie! Dostala som sa do flow. Do takej vývrtky myšlienok až som nestíhala ukladať prsty na klávesnicu počítača. Ešteže už boli počítače. Kto vie ako by to dopadlo. Možno by som zavarila písací stroj. 

Flow je ako naskočiť na tú najlepšiu vlnu pri surfovaní.

Prúdenie je dobré. Je ba priam až skvelé. Keď sú vaše myšlienky krásne nasmerované k jednému cieľu. Je to ako vedieť predvídať budúcnosť. Viete čo príde po ďalšej vete. Viete, že to dokáže! Je to ako ten najlepší plán. Keď sa do niečoho pustíte. Doslova sa do toho zažeriete a nájde vás možno až noc.

Už rozumiete o čom hovorím? Toto je prúdenie. Toto je to čo potrebujete dosiahnuť, keď niečo robíte. Vtedy ste ako super hrdina. Ste takmer nezastaviteľný. Keď máte možnosť pozorujte malé deti. Keď sa hrajú. Stavajú domček z lega. Oni sa vtedy nehrajú. Sú staviteľmi domu. Sú v prúde. Sústredia sa na cieľ, ktorý chcú dosiahnuť. 

Roztočené koleso sa ťažšie brzdí.

Prúdenie nebrzdite, keď viete, že idete správnym smerom

Načo by ste brzdili tok krásne smerujúcich myšlienok. Môžu vás doviesť na svojej vlne až k cieľu. Úplne vám rozumiem. Cítite sa krásne. Nápady vám v hlave prúdia jeden za druhým. Možno ani nenadvezujú na seba. Sú však užitočné. Stačí si ich heslovite značiť. Poďakovať za to, že prišli. Keď bude vhodná príležitosť jeden za druhým realizovať. Nápady k vám budú prúdiť akoby na zavolanie. 

prúdenie

Možno to znie ako sci-fi alebo niečo nadprirodzené. Áno uvedomujem si to. Ubezpečujem vás, že som to zažila a zažívam. Môžete si spraviť malý test. Presvedčí vás o tom ako to úžasne funguje. Pošlite vašu myseľ zaoberať sa letnou dovolenkou. Kam pôjdete? Čo tam budete robiť? S kým tam idete? Aká úžasná bude vaša dovolenka? Napíšte si to. Len tak kôli tréningu. Začnite písať akoby ste tam boli a zažívali to. 

Vnímate ten rozidiel? V čom je to iné? Išlo to s ľahkosťou? Tak presne takto sa to robí. A teraz si smelo napíšte článok na vašu tému.

Layer 1