Píšte zaujímavo a zároveň ostaňte sami sebou

Pod týmto si môžete predstaviť naozaj čokoľvek. Ja mám však na mysli úplne niečo iné ako to načo práve myslíte. Takže to pustite z hlavy, aspoň na chvíľku. Zásadné pravidlo je na nič sa nehrať a porušovať všetky pravidlá. Áno viem trošku si protirečím. Viem, že ste to pochopili a ak nie tak mi môžete napísať objasním vám ako som to myslela.

Ľudovít Štúr bol najvýznamnejší predstaviteľ slovenského národného života a vedúca osobnosť slovenského národného obrodenia v polovici 19. storočia. Kodifikátor slovenského spisovného jazyka založeného na stredoslovenských nárečiach (okolo 1843), jeden z vedúcich účastníkov Slovenského povstania v rokoch 1848 – 1849. Poslanec uhorského snemu za mesto Zvolen v rokoch 1847 – 1848.  Jeho presvedčenie bolo: “píš tak ako počuješ”. Ja to trošku inovujem.

piste ako hovorite

Píš tak ako rozprávaš!

Je zbytočné tváriť sa na niečoho čím nie sme. Keď rozprávam a používam určitý druh slov alebo nejaký aj špecifický slovník, prečo by som ho nemohla používať aj keď píšem. Tvorí to predsa moju osobnosť. Takto ma ľudia poznajú. Takto chcem aby ma spoznali v dave pisateľov.

Buďte iný, buďte zaujímavý

A vy môžte robiť presne to isté. Je úplne jedno o čom píšete. Teda až tak jedno to nie je. Dôležité je aby to dávalo zmysel. Aspoň trochu. Predsa ak predávate okná alebo autá nebudete písať o bazénoch alebo cukrovinkách. Vy ste odborník vo vašej téme o ktorej píšete. Ja píšem blog. A teda píšem k danej téme. Vediem vás krok po kroku ako si vytvoriť a poukladať jednotlivé prvky tak aby dávali zmysel. Kde príde menu, kde kontakt.

Naučím vás ako pomenovať jednodlivé položky aby boli zaujímavé. Napr. aby sa kontakt nevolal kontakt a predsa bol zrozumiteľný. Presne tak aby to bolo zaujímavé a aby ste boli iný. Zaslúžite si byť iný. Iný neznamená horší alebo lepší. Iný znamená zaujímavý. Zaujímavý pre vašich čitateľov pre vašich klientov.

Layer 1