Ako prichádzajú nápady

Niekedy prichádzajú úplne potichu. Tak tichučko, že si ich možno ani nevšimnete. A to sú práve tie, ktoré ja považujem za najlepšie. Osobne najradšej píšem, keď idem v aute. Milujem šoférovanie a vtedy mám totálne uvoľnený stav. O tomto si povieme niekedy inokedy v inom článku. Samozrejme nepíšem. Text si diktujem do telefónu a potom, keď je to bezpečné tak si ho prepíšem.

Keď mi to napadlo už druhý krát asi to je informácia pre mňa.

Plné vrece nápadov

Tiež rada píšem aj v sprche alebo vani. To je taký relax. Myšlienka vám prúdia v hlave a krásne sa ukladajú do viet, ktoré dávajú zmysel. Viem, že existujú aj vodotesné telefóny alebo iné nahrávacie zariadenia. Napriek tomu si ich nebudem brať do sprchy. Tréningom som sa naučila myšlienky ukladať aj inak. Aspoň krátkodobo. Kým vyplávam z vane. 

puzzle

Zapisujem si takmer všetky nápady. Aj také čo by sa nezdali byť zaujímavé v danom momente. Ak sa mi nezdá zaujímavý mám na to taký trik. Keď mi to napadne ešte raz je to pre mňa.

Chce to len poriadny impulz, podnet, nápad a potom všetko do seba zapadne ako puzzle. Je to ako zázrak. A mňe práve napadlo ako tvoriť nápady. Toto si však zatiaľ nechám pre seba. A vám prajem plné vrece skvelých nápadov. 

Ľudia sú vo svojej podstate tvorivé tvory.

Layer 1