Kde zoberiem krásnu funkčnú tému pre svoj blog

Téma na váš nový blog alebo web. V spletitej sieti internetu je ich veľmi veľa. Ako vybrať tú, ktorá bude vhodná práve na váš web. Je dobré, keď sa vám aj páči. Je úplne skvelé až žiadúce, keď je responzívna. To znamená, že je plne funkčná a stabilná aj na mobilných zariadeniach ako je smartfon alebo tablet.

Responzívna téma, základ webu.

Existuje viac možností ako dostať krásnu a funkčnú tému na váš web či blog. Môžete si ju dať naprogramovať na mieru. Čo bude nielen dlho trvať a bude to aj finačne nákladnejšie ako ju kúpiť niekde hotovú. Existuje aj veľa možností zdarma tzv. wordpress themes free responsive.

Šablóny zdarma alebo platené?

Šablóny zdarma nájdete napríklad na tomto linku: WordPress alebo jednoducho do vášho vyhľadávača zadáte už vyššie spomenuté slovné spojenie: „wordpress themes free responsive“ prípad po slovensky: „responzívna šablona pre wordpress zdarma“.

Pri začiatkoch s blogom alebo webstránkou to rozhodne stačiť bude! Je ich na výber veľmi veľa. Viac ako tisícky. Každý deň pribúdajú nejaké nové. Rozhodne je z čoho vyberať. Otázkou len ostáva, či možnosti, ktoré ponúka daná téma je vhodná pre váš cieľ. Ak by aj nebola, vždy ju môžete vymeniť za inú.

téma wordpress

Pokiaľ by pre vás neboli dostatočné funkcie zdarma, existuje možnost profesionálnych webových šablón. Takúto šablónu si viete kúpiť už za pár desiatok eur. Napríklad aj na tomto linku: Themeforest. Stačí si už len vybrať vašu oblasť podnikania alebo blogovania.

Na internete môžete nájsť doslova milióny tém pre wordpress. Prémiové témy sú vždy lepšie, lebo sú dôslednejšie nakódované. Už je len na vás, ktorú si vyberiete.

Čím jednoduchšia téma, tým lepšia.