Tip na Google kalendár

Verím, že každý z nás pozná nejakú formu kaledára alebo diára. Možno aj vy nejaký používate. Moderná doba prínaša moderné riešenia. Osobne používam už dlhé roky Google kalendár. Poskytuje mi presne to čo potrebujem. Priznávam, že na zdanlivo obyčajný kalendár mám veľké nároky. Zadanie do kalendára mi krásne odľahčí hlavu. Môžem sa tak sústrediť na veci, ktoré sú dôležité.

google_calendar_1

Viem, že nie je jediný a možno nevyhovuje každému. Základný predpoklad je, že máte google účet. Potom si už veľmi jednoducho viete vychutnávať všetky prednosti kalendára. A nielen to. O ostatných aplikáciach si napíšeme v iných článkoch. Google ponúka mnoho možností ako si viete uľahčiť svoju prácu aj súkromie.

Vráťme sa ku kalendáru. Jeho nastavenie je veľmi jednoduché. Viete si ho prepojiť aj s vašim mobilným telefónom. Môžete mať Android alebo iPhone. Na tom nezáleží. V app store alebo google play si stiahnete aplikáciu Google Calendar a hneď ju môžete využívať. Ku svojmu kalendáru máte takto prístup ako z počítača tak aj z telefónu.

google_calendar_2

Svoj kalendár môžete zdielať so spolupracovníkmi vašich projektov. Pozývať ich na rokovania. V kalendári si môžete nastaviť až 5 pripomenutí. Zadať sa dajú v minútach, hodinách aj týždňoch. Pripomienku je možné zadať ako upozornenie alebo email. Odporúčam ako upozornenie. To vám vyskočí aj na telefóne. 

Konkrétne využitie kalendára je na vás. Ja ho môžem odporúčať!

google_calendar_3

Layer 1