Canva

Design

Canva je famózny takmer grafický program. Postačí vám na jednoduchú úpravu fotiek a obrázkov pre vašu webstránku. Dajú sa tu pripravovať aj obrázky pre rôzne sociálne siete. Nemusíte nevyhnutne nutne ostať len pri webstránkach. Môžete si tu smelo vyrábať aj plagáty alebo čokoľvek potrebujete. 

Je zdarma a môžete sa do neho jednoducho registrovať napríklad svojim facebook účtom alebo google kontom. Záleží len na vás čo je pre vás pohodlnejšie a praktickejšie. 

canva-design

Canva vám ponúka možnosti

Hlavnou výhodou je, že nemusíte byť grafik. Možnosť práce v tíme ocenia väčšie firmy alebo ak chystáte väčší projekt. Zdieľanie so svojim tímom je samozrejmosť. Nemusíte byť teritoriálne spolu. Stačí mať internetové spojenie. A je to. Všetky vaše výtvory máte uložené na vzdialom serveri, ktorý vám poskytne dostatočný priestor pre vašu prácu. Čo je dôležité máte ich k dispozícii z každého kúta sveta kde je internet.

V ľavom dolnom rohu môžete čerpať inšpiráciu pre svoje nové dizajny. Je tam jedno tlačidlo, ktoré vám pomôže na jeden klik. Canva je skutočne kúzelná aplikácia. Ponúka veľmi veľa možností zadarmo. Ak by vám to nestačilo ponúka aj rozšírené možnosti už však za príplatok. 

Mne možnosti zadarmo stačia. Ako sa rozhodete vy?

Layer 1